Renovlies

Wat is Renovlies

Renovlies is dan ook de oplossing wanneer u op zoek bent naar strakke wanden, zonder al te veel moeite en kosten. Het resultaat van renovlies behang komt overeen met een strak gestucte wand. Met als grote voordelen, de lage prijs ( al vanaf €10,00 per m2) en dat u bij renovlies behang nooit last zult hebben van krimpscheuren.

Daarnaast is Renovlies sneller aan te brengen en kras en stootvaster dan stucwerk.

U ontvangt uw offerte binnen 1 uur na aanvraag!

De voordelen op een rijtje

  • Goedkoper als stucwerk
  • Hoge kwaliteit van Sikkens
  • Stoot en Krasvast
  • Strak en naadloos
  • Geen droogtijd
  • Makkelijk overschilderbaar
  • Moeilijk ontvlambaar
  • Wit gepigmenteerd
  • Bijna op alle ondergronden toepasbaar

Hoe werkt het?

We gaan pas weg als de klus écht geklaard is

1

Inventarisatie van de klus

Zodra wij een aanvraag krijgen voor een nieuwbouwwoning comunniceren we van a tot z met de klant, via een bouwtekening berekenen wij de exacte aantal m2 zodat we op basis van juistheid en correcte aantal m2 een juiste prijsopgave kunnen opstellen naar de wensen van de klant. Denk hierbij aan een gehele woning voorzien van renovlies of een deel ervan in combinatie van het plamuren en spuiten van de dakkap/schuine zolderplaten (alles is mogelijk).

2

Ondergrond voorbereiden

Voor dat wij starten met het aanbrengen van renovlies is het schuren van de wanden noodzakelijk. Dit doen wij met een speciale wandschuurmachine met stozuiger en gebeurt stofvrij, korrels stof en achtergebleven vuil van tijdens de bouw word hiermee verwijderd, om zo een geschikte ondergrond te creeren waarop renovlies kan worden aangebracht.

3

Renovlies behang plakken

Als het machinaal schuren is voltooid kan er gestart worden met het aanbrengen van de renovlies. De renovlies word door behulp van een proffesionele lijmverdeelmachine voorzien van lijm en kan daarna aangebracht worden op de wanden. Renovlies word altijd tegen elkaar aan behangen en in de inwendige hoeken weggesneden en op de uitwendige hoeken omgeplakt. Vervolgens word na het behangen van een ruimte deze afgekit zowel plafondrand als inwendige hoeken en kozijnen om een mooi strak resultaat te krijgen zonder kieren die zichtbaar zijn.

4

Renovlies behang afwerken

Zodra de gehele woning is voorzien van renovlies en gekit kan er gestart worden met het verven van de renovlies in de gewenste kleur(en). Op basis van het gekozen pakket, word de klasse muurverf van Sikkens aangebracht in 2 lagen verf. Wij verven de wanden met renovlies altijd 2 keer om een mooi dekkend eindresultaat te krijgen.

Partners

Alleen de beste resultaten

Proces

Het proces van A tot Z

Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van alle soorten wandbekleding.
Door jarenlange ervaring in glasweefsel, glasvezel en renovlies hebben wij de beste manier gevonden om uw wanden zo strak mogelijk te maken.

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en kwaliteit staat bij ons dan ook hoog in het vaandel.